Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Jimmy stannar i Cluben!

27 december 2018 15:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att forwarden Jimmy Andersson har valt att underteckna ett nytt kontrakt med Cluben! Kontraktet med Jimmy sträcker sig över de kommande tre säsongerna.


29-årige Jimmy Andersson kom till Linköping Hockey Club inför säsongen 2017/2018. Han har under sina drygt ett och ett halvt år i föreningen tagit stora steg i sin utveckling och tagit plats som en kärnspelare i Fredrik Emvalls lagbygge.

– Vi är väldigt nöja med det som Jimmy har uträttat hos oss i LHC och vi ser att han har stora möjligheter att fortsätta utvecklas i vår miljö. Han är en spelare som visar vägen med sin inställning och attityd, två ord som är väldigt viktiga för oss och vår kravbild. Att Jimmy är hos oss de kommande tre åren känns väldigt bra, säger Fredrik Emvall.

Jimmy ser fram emot att få fortsätta sin karriär i LHC-tröjan.

– Att stanna i Linköping har varit mitt förstaval hela tiden. Det är en bra lösning för alla parter, jag känner att jag utvecklas väldigt mycket i den här miljön och det passar även bra för min familj. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg som lag under de här åren och vara med i kampen om SM-guldet, säger Jimmy.