• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 2 Januari Jan
Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Jimmy stannar i Cluben!

27 december 2018 15:00
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club kan idag meddela att forwarden Jimmy Andersson har valt att underteckna ett nytt kontrakt med Cluben! Kontraktet med Jimmy sträcker sig över de kommande tre säsongerna.


29-årige Jimmy Andersson kom till Linköping Hockey Club inför säsongen 2017/2018. Han har under sina drygt ett och ett halvt år i föreningen tagit stora steg i sin utveckling och tagit plats som en kärnspelare i Fredrik Emvalls lagbygge.

– Vi är väldigt nöja med det som Jimmy har uträttat hos oss i LHC och vi ser att han har stora möjligheter att fortsätta utvecklas i vår miljö. Han är en spelare som visar vägen med sin inställning och attityd, två ord som är väldigt viktiga för oss och vår kravbild. Att Jimmy är hos oss de kommande tre åren känns väldigt bra, säger Fredrik Emvall.

Jimmy ser fram emot att få fortsätta sin karriär i LHC-tröjan.

– Att stanna i Linköping har varit mitt förstaval hela tiden. Det är en bra lösning för alla parter, jag känner att jag utvecklas väldigt mycket i den här miljön och det passar även bra för min familj. Jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg som lag under de här åren och vara med i kampen om SM-guldet, säger Jimmy.