• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Salming Trophy till Mange

16 april 2010 16:20

Priset "Börje Salming Trophy" har delats ut för andra gången. Vinnaren säsongen 2009/2010? LHC:s lagkapten Magnus Johansson.


? Ett självklart val, han leder verkligen sitt lag och visar i match efter match hög internationell klass. Jag är främst imponerad av hans förmåga att alltid komma ut med puckkontroll efter hårda sargdueller, och efter tuff fysisk uppvaktning, motiverar prisutdelare och personen priset blivit uppkallat efter, Börje Salming i ett pressmeddelande.

? Jag gillar verkligen hans "typ", skridskoskicklig, offervillig och alltid beredd att sticka mot motståndarmålet. Det är härligt att se att det finns plats för spelare som Magnus i dagens täta ishockey, säger Börje.

Magnus Johansson har stått för en fantastisk säsong och noterades för hela 49 poäng i grundserien och 10 poäng i slutspelet, hans poängmässigt bästa säsong någonsin.

? Att belönas av Börje, finns det något större? frågar Magnus. I mina ögon är han verkligen en legend, och visst försökte jag efterlikna honom när jag började med ishockey. Vad han uträttade på isen är något enastående och att få hans pris känns verkligen hedrande.

? Du är aldrig nöjd med din egen insats när lagets mål inte infrias. Men visst har det rullat på bra, personligen sätter jag kanske säsongen 2004/2005 (lock outåret) allra främst. Då hade jag bäst plus minus-statistik av samtliga spelare, + 30, det är jag stolt över, säger Magnus.

Utmärkelsen Salming Trophy delas ut i samarbete med Hockeyjournalisterna och Outokumpu Stainless AB i Avesta.