Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Söndag Sön 13 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Onsdag Ons 16 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Två poäng in på kontot mot Rögle!

6 november 2021 18:44
Nyhet

Avslutningen innan landslagsuppehållet blev lyckosam för Cluben. Rögle, fram till dagens match obesegrade på hemmaplan, besegrades med 4-3 efter overtime.


– Jag är väldigt glad över att vi tar med oss poäng härifrån. Vi vet att det skulle vara en tuff motståndare och det var det också. Men vi kommer ut bra bra och spelar kontrollerat i första perioden, så det är vi nöjda med. Sen får vi mål i rätt lägen och får spela på ledning och vi gör det bra. Vår tanke är inte att bli passiva, men Rögle gör det bra. Vi krigar på och alla spelare ska ha en eloge för krigarinsatsen och försvarsspelet, säger Klas Östman på presskonferensen.

LHC kom ut bra i matchen och fick redan i den andra minuten med sig ett powerplay. Chanser skapades och avslut togs, men Rögle redde ut situationen. Istället tog hemmalaget ledningen med 1-0, med sitt första skott på mål i matchen.

LHC lät inte det påverka, utan fortsatte att kämpa och skapa möjligheter. Med en minut och tolv sekunder kvar av perioden kom så kvitteringen genom Broc Little.

Den andra perioden var blott tre minuter gammal när Elliot Ekmark gav LHC ledningen genom att styra in en fin passning från Jesper Pettersson.

LHC spelade bra fortsattningsvis i den andra perioden och utökade ledningen till 3-1 genom Robert Lantosi.

I den tredje förväntade sig de flesta en rejäl anstormning från Rögle, men inledningsvis var den ganska sval. Men när Anton Bengtsson reducerade till 3-2 efter fem och en halv minut började hemmalaget trampa igång.

Kvitteringen kom med åtta minuter kvar genom Marco Kasper och därefter var det en jämn kamp, där båda lagen hade möjlighet att sätta sig i förarsätet mot slutet.

Matchen gick till overtime och där avgjorde LHC med ett mål i powerplay signerat Markus Ljungh.