Lördag Lör 14 Januari Jan
Söndag Sön 15 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Söndag Sön 22 Januari Jan
Onsdag Ons 25 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Måndag Mån 30 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Torsdag Tor 9 Februari Feb
Söndag Sön 12 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Onsdag Ons 15 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb

Två poäng in på kontot mot Rögle!

6 november 2021 18:44
Nyhet

Avslutningen innan landslagsuppehållet blev lyckosam för Cluben. Rögle, fram till dagens match obesegrade på hemmaplan, besegrades med 4-3 efter overtime.


– Jag är väldigt glad över att vi tar med oss poäng härifrån. Vi vet att det skulle vara en tuff motståndare och det var det också. Men vi kommer ut bra bra och spelar kontrollerat i första perioden, så det är vi nöjda med. Sen får vi mål i rätt lägen och får spela på ledning och vi gör det bra. Vår tanke är inte att bli passiva, men Rögle gör det bra. Vi krigar på och alla spelare ska ha en eloge för krigarinsatsen och försvarsspelet, säger Klas Östman på presskonferensen.

LHC kom ut bra i matchen och fick redan i den andra minuten med sig ett powerplay. Chanser skapades och avslut togs, men Rögle redde ut situationen. Istället tog hemmalaget ledningen med 1-0, med sitt första skott på mål i matchen.

LHC lät inte det påverka, utan fortsatte att kämpa och skapa möjligheter. Med en minut och tolv sekunder kvar av perioden kom så kvitteringen genom Broc Little.

Den andra perioden var blott tre minuter gammal när Elliot Ekmark gav LHC ledningen genom att styra in en fin passning från Jesper Pettersson.

LHC spelade bra fortsattningsvis i den andra perioden och utökade ledningen till 3-1 genom Robert Lantosi.

I den tredje förväntade sig de flesta en rejäl anstormning från Rögle, men inledningsvis var den ganska sval. Men när Anton Bengtsson reducerade till 3-2 efter fem och en halv minut började hemmalaget trampa igång.

Kvitteringen kom med åtta minuter kvar genom Marco Kasper och därefter var det en jämn kamp, där båda lagen hade möjlighet att sätta sig i förarsätet mot slutet.

Matchen gick till overtime och där avgjorde LHC med ett mål i powerplay signerat Markus Ljungh.