• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar

Kim Martin Hasson blir ambassadör för LHC:s samhällsengagemang

4 februari 2019 14:35
Pressmeddelande

För en vecka sedan presenterades det att Kim Martin Hasson inte skulle fortsätta i rollen som General Manager för damlaget. Vid en presskonferens under måndagen presenterades Kims nya roll i organisationen, där hennes fokus nu kommer ligga på föreningens samhällsengagerande projekt.


Kim Martin-Hasson avslutade en av svensk damishockeys mest framgångsrika karriär 2015 och har fram till nu varit General Manager för LHC Dam i SDHL.
Hennes nya roll blir som kontaktperson/ambassadör för klubbens samhällsengagerande program Tillsammans.

– När erbjudandet kom under före jul 2018 kändes det helt klockrent för mig. Speciellt att få arbeta med en fråga som jag brinner för och kul att få arbeta med något jag är intresserad av. Nu skall jag satsa på att nå ut till alla barn, oavsett var de bor och låta dem prova på sport i allmänhet och den härliga sporten hockey i synnerhet, säger Kim Martin Hasson.

Kim har under hela sin karriär varit engagerad i samhällsprojekt med stort fokus på idrott och att få fler barn och ungdomar i rörelse.

– Kim har gjort väldigt stora insatser inom samhällsrelaterade frågor under väldigt många år och det är något som hon brinner för väldigt mycket. Den drivkraften är något som vi vill ta tillvara på inom Linköping Hockey Club och när tankarna på den nya rollen började realiseras så var Kim det givna valet för oss. Vi är väldigt glada och stolta över att Kim vill ta sig an uppdraget och vara kvar i vår förening, säger Michael Sturehed.