• Huvudsponsorer

Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Idag 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Fredag Fre 9 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt

Linköping förlänger med Niklas Persson

20 maj 2020 11:00
Pressmeddelande

Niklas Persson förlänger sitt kontrakt som General Manager över säsongen 2021/2022 med option på ytterligare ett år. Det gläder LHC:s ordförande Roger Ekström. – Niklas är en väldigt viktig person i arbetet mot SM-final våren 2022, säger Roger.


Niklas har funnits inom LHC:s sportsliga organisation i två år och har under det senaste året haft huvudansvaret. Roger Ekström, ordförande i LHC, anser att Niklas under den här tiden har visat upp tydliga ledaregenskaper och ett driv att ta LHC:s sportsliga verksamhet framåt.

– Vi är nöjda med det arbete som Niklas har gjort inom den sportsliga verksamheten. Jag tycker att han har visat på stora ledaregenskaper, han har visat handlingskraft och varit väldigt drivande i att peka ut en riktning som går i linje med treårsplanen. Det är utan tvekan så att Niklas är en väldigt viktig person i arbetet mot SM-final våren 2022, säger Roger.

Niklas satt på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2020/2021. Med ett drygt år kvar väljer LHC:s styrelse att förlänga det avtalet med ytterligare ett år med option på en ettårig förlängning.

– Att vi väljer att förlänga avtalet med Niklas redan nu är dels för att skapa arbetsro och att ingen av parterna ska gå in i den här säsongen med frågetecken kring nästkommande år. Sen är det så att kontinuitet är en viktig faktor för framgång. Det finns väldigt många exempel på det genom idrottshistorien. Förr i tiden var det spelarna som stod för kontinuiteten, men med ökade möjligheter för spelare att flytta runt i världen så har istället kontinuiteten förflyttats till tränare och sportsligt ansvariga.