Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Fredag Fre 30 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Idag 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt

Ingrid Morset avgjorde mot AIK

17 oktober 2020 22:53
Nyhet

Det tog hela vägen till den 65:e minuten innan det föll ett mål i SDHL-matchen mot AIK. Med 39 sekunder kvar av overtime-perioden avgjorde Ingrid Morset.


Vinsten till trots så lämnade Linköpings spel en hel del att önska.

– Vi jobbar hårt, men jobbar fel och är alldeles för dåliga i spelet med puck. Vi har högre krav på oss själv som lag och enskilda spelare. Vi måste vara mycket mer exakta i vad vi gör. Att jobba för varandra är en nyckelfaktor för oss och i den här matchen var vi inte tillräckligt bra på det, säger Thomas Pettersen.

Att det var just Ingrid Morset som avgjorde var talande för hur matchbilden såg ut.

– Att det var just en spelare som Morset, som inte syns i rubrikerna allt för ofta, är viktigt. Det säger också en del om dagens match, det var en sån match där vi fick kämpa och slita och det är i de matcherna som de stora lagspelarna kommer fram.

Thomas ville också lyfta fram backen Shannon Sigrist efter dagens vinst.

– Shannon är en spelare som har en väldigt positiv utveckling. Hon har en viktig roll i matcher som den här och hon är en defensiv spelare som gör ett stort jobb.

I morgon väntar nästa match för LHC, då SDE står för motståndet.

– Jag vill se ett mycket mer direkt lag och ett lag som verkligen spelar för varandra oavsett om pucken studsar fel några gånger. Vi ska vara ett lag som har en mentalitet där vi aldrig ger upp och det ska synas i morgon.