Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan

Robin Figren klar för LHC

20 april 2011 15:00

Forwarden Robin Figren för klar för LHC. Den 23-årige stockholmaren skrev i dagarna på ett tvåårskontrakt och ansluter till laget efter påskhelgen.


Figren har, trots sin ringa ålder, en hel del erfarenhet. Som junior spenderade han två år i den kanadensiska juniorligan WHL, han har meriter från JVM-spel och har spelat Elitseriehockey med både Djurgården och Frölunda.

– Roligt att Robin väljer LHC, det är en spännande forward som kommer att bli nyttig för oss, kommenterar LHC:s sportchef Johan Hemlin.

De senaste tre säsongerna har Figren tillhört New York Islanders organisation, varav varit utlånad ett år till Djurgården. I Nordamerika har det blivit uteslutande spel i farmarlaget Bridgeport Sound Tigers. I år noterades han för 31 poäng på 76 matcher i AHL.

– Johan (Hemlin) var över i Nordamerika och presenterade en helhetslösning och det kändes verkligen som att LHC ville ha mig. Allting kändes rätt med LHC, säger Figren.

Robin ansluter till Linköping redan efter påskhelgen då laget startar upp barmarksträningen. Kontraktet är skrivet på två år.