• Huvudsponsorer

Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Måndag Mån 20 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Idag 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Onsdag Ons 12 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb

Premiär inom kort: Hockeybussen som gör det möjligt för barn och ungdomar att åka skridskor

10 december 2019 15:34
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club bjuder, inom vårt Tillsammans-arbete, in barn och ungdomar för att prova skridskoåkning under dagtid. Projektet genomförs av LHC Tillsammans i samarbete med GDL och Wärnelius buss.


Syftet är att låta fler barn prova på skridskoåkning men även ge tid för rörelse och motion. Vi hämtar och lämnar barnen på skolan. Skridskoåkning sker i en av våra tre hallar på Stångebro i Linköping.

Tillsammans ambassadören Kim Martin kommer närvara vid de flera arrangemanget och självklart dela med sig av sin erfarenhet av idrott och hälsa under de timmar vi umgås.

– Vi räknar med att vid varje tillfälle, som är på vardagar, ha plats för mellan 30-50 barn och ungdomar i åldrarna mellan 7-13 år. Vid varje tillfälle kommer vi servera mellanmål, ge en liten gåva från Tillsammansprojektet samt ett motivationsblad för att hålla igång sin egen kropp, säger Kim Martin, ambassadör för LHC Tillsammans.

– Tillsammansprojektet tycker vi på GDL är ett utmärkt initiativ som LHC tagit där man i det här fallet med Hockeybussen vill uppmuntra barn och ungdomar att komma ut och röra på sig mer, säger Niclas Bergqvist, Regionchef på GDL Transport.