• Huvudsponsorer

Premiär inom kort: Hockeybussen som gör det möjligt för barn och ungdomar att åka skridskor

10 december 2019 15:34
Pressmeddelande

Linköping Hockey Club bjuder, inom vårt Tillsammans-arbete, in barn och ungdomar för att prova skridskoåkning under dagtid. Projektet genomförs av LHC Tillsammans i samarbete med GDL och Wärnelius buss.


Syftet är att låta fler barn prova på skridskoåkning men även ge tid för rörelse och motion. Vi hämtar och lämnar barnen på skolan. Skridskoåkning sker i en av våra tre hallar på Stångebro i Linköping.

Tillsammans ambassadören Kim Martin kommer närvara vid de flera arrangemanget och självklart dela med sig av sin erfarenhet av idrott och hälsa under de timmar vi umgås.

– Vi räknar med att vid varje tillfälle, som är på vardagar, ha plats för mellan 30-50 barn och ungdomar i åldrarna mellan 7-13 år. Vid varje tillfälle kommer vi servera mellanmål, ge en liten gåva från Tillsammansprojektet samt ett motivationsblad för att hålla igång sin egen kropp, säger Kim Martin, ambassadör för LHC Tillsammans.

– Tillsammansprojektet tycker vi på GDL är ett utmärkt initiativ som LHC tagit där man i det här fallet med Hockeybussen vill uppmuntra barn och ungdomar att komma ut och röra på sig mer, säger Niclas Bergqvist, Regionchef på GDL Transport.