Snart släpps säsongskorten till säsongen 2019/2020
Publicerad: 2019-04-01
Nyhet
Mikael Frycklund är klar och det är bara början! Under den här veckan släpps säsongskorten till säsongen 2019/2020 och vi hoppas att just du vill vara med på resan!

– Merparten av de säsongskortsalternativ som LHC erbjöd till den nyss avslutade säsongen står klar, men vi utvecklar också kort med ökad flexibilitet. Dessutom införs ett specifikt säsongskort för Aktiv Sittplats, som heter Cluben Sittplats, säger Michael Sturehed, marknadschef i Linköping Hockey Club.

Sektion G, det som vi under senaste åren har kallat för Aktiv Sittplats är ett av de korten som kommer att förändras till den kommande säsongen. Det kortet kommer från och med den kommande säsongen att heta Cluben Sittplats.

– Sedan införandet av Aktiv Sittplats har sektionen utvecklats och har under merparten av hemmamatcherna bidragit kraftigt till en ökad stämning i Saab Arena. Detta hoppas vi fortsätter och som tack för era insatser för stämningen sänker vi priset på kortet med 2000:-, säger Daniel Björk Jonsson, biljettansvarig i LHC.

För att teckna Cluben Sittplats krävs medlemskap i LHC och White Lions.

Även 1976-kortet får ett nytt namn och kommer från och med nu heta Cluben Ståplats. Priset kvarstår emellertid och är fortsatt ett av de absolut mest förmånliga säsongskorten i Hockeysverige. För 1976:- får du samtliga grundserie- och slutspelsmatcher på ståplats.

En nyhet för den kommande säsongen är att säsongskorten gäller för grundseriematcher i både SHL och SDHL. Slutspelstillägg erbjuds för båda serierna.

Vi ser gärna att fler människor blir medlemmar i Linköping Hockey Club. Därför ingår medlemskap i LHC om du tecknar ditt säsongskort innan 30:e april, till ett värde av 300:-.

– Dessa nyheter och mycket mer kommer du att kunna läsa mer om på lhc.eu inom de kommande dagarna, avslutar Michael.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners