• Huvudsponsorer

Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep

Snart släpps säsongskorten till säsongen 2019/2020

1 april 2019 15:20
Nyhet

Mikael Frycklund är klar och det är bara början! Under den här veckan släpps säsongskorten till säsongen 2019/2020 och vi hoppas att just du vill vara med på resan!


– Merparten av de säsongskortsalternativ som LHC erbjöd till den nyss avslutade säsongen står klar, men vi utvecklar också kort med ökad flexibilitet. Dessutom införs ett specifikt säsongskort för Aktiv Sittplats, som heter Cluben Sittplats, säger Michael Sturehed, marknadschef i Linköping Hockey Club.

Sektion G, det som vi under senaste åren har kallat för Aktiv Sittplats är ett av de korten som kommer att förändras till den kommande säsongen. Det kortet kommer från och med den kommande säsongen att heta Cluben Sittplats.

– Sedan införandet av Aktiv Sittplats har sektionen utvecklats och har under merparten av hemmamatcherna bidragit kraftigt till en ökad stämning i Saab Arena. Detta hoppas vi fortsätter och som tack för era insatser för stämningen sänker vi priset på kortet med 2000:-, säger Daniel Björk Jonsson, biljettansvarig i LHC.

För att teckna Cluben Sittplats krävs medlemskap i LHC och White Lions.

Även 1976-kortet får ett nytt namn och kommer från och med nu heta Cluben Ståplats. Priset kvarstår emellertid och är fortsatt ett av de absolut mest förmånliga säsongskorten i Hockeysverige. För 1976:- får du samtliga grundserie- och slutspelsmatcher på ståplats.

En nyhet för den kommande säsongen är att säsongskorten gäller för grundseriematcher i både SHL och SDHL. Slutspelstillägg erbjuds för båda serierna.

Vi ser gärna att fler människor blir medlemmar i Linköping Hockey Club. Därför ingår medlemskap i LHC om du tecknar ditt säsongskort innan 30:e april, till ett värde av 300:-.

– Dessa nyheter och mycket mer kommer du att kunna läsa mer om på lhc.eu inom de kommande dagarna, avslutar Michael.