Tvåvägsback stärker upp LHC:s försvarslinje
Publicerad: 2019-04-22
Pressmeddelande
24-åriga Hampus Larsson blir näste man att ansluta till Linköping Hockey Clubs lagbygge inför säsongen 2019/2020. Hampus kommer närmast ifrån spel i Timrå och har skrivit på för de kommande två säsongerna.

Hampus är bördig från Eskilstuna och inledde sin hockeykarriär i Linden Hockey. Därefter väntade spel i såväl Västerås juniorverksamhet som A-lag innan flyttlasset gick till Timrå inför säsongen 2017/2018. Efter två år i Medelpad blir det nu Linköping och Östergötland.

– Det känns jättekul och motiverande att få vara en del av LHC. Jag fick en riktigt bra känsla när jag besökte klubben och staden, och det känns som att LHC är en bra organisation. Jag hoppas kunna bidra till LHC:s framgångar och utveckla mitt eget spel ytterligare framöver, säger Hampus.

Niklas Persson ser sitt lag ta form allt mer för varje vecka som går.

– Det känns väldigt bra att välkomna Hampus till Linköping Hockey Club. Jag har följt honom under de senaste åren och det är en spelare som jag verkligen gillar. Han är rörlig och bra på skridskorna, trygg med pucken och sprider ett lugn omkring sig som jag uppskattar, säger Niklas Persson.

Hampus ansluter till LHC inom de kommande veckorna.

Kommunikation Gustaf Pettersson
Huvudpartners