• Huvudsponsorer

Glad midsommar önskar LHC

20 juni 2019 16:30

En sommarhälsning från ditt favoritlag.


Vi är mycket glada och tacksamma för den respons vi fått från våra supportrar / publik inför säsongen 2019/2020. Nu vid midsommartider har vi sålt ca 50 procent fler säsongskort jämfört med samma tidigt under föregående säsong vilket känns fantastisk, men också utmanande då vi känner att många tror på en härlig och stark hockeyupplevelse till hösten. När det gäller det senare arbetar vi hårt för att förstärka upplevelsen i arenan i samband med våra matcher, bland annat startar vi upp med tält och extra aktiviteter vid de första fyra matcherna i SHL.

Våra fantastiska partners / företag har verkligen visat på en vilja att stötta LHC familjen även i framtiden. Under perioden maj-juni träffar vi de flesta av våra partners för att se hur samarbetet kan utvecklas och det är extra stimulerande att de allra flesta är starka i sin åsikt i hur samarbetet skall se ut och på vilket sätt de vill bidra till LHC:s utveckling. I år är det fler än vanligt som sett LHC:s förmåga att hjälpa till med våra partners exponering, då är det inte bara i och omkring arenan som avses utan också hur man kan vara med i LHC:s kommunikation externt.

Inom vårt Tillsammans-arbete har vi kommit en liten bit på väg med att definiera vilka områden där vi kan göra störst nytta och under augusti månad är vi klara med hur andra organisationer kan ansluta sig till Tillsammans. För precis som inom vår övriga verksamhet, där Tillsammans är vi starka och självklart är vår ambition att bygga Tillsammans ihop med välmotiverade organisationer i och omkring Linköping.

En liten sportslig uppdatering kring Ditt favoritlag!

Inom LHC:s ungdomsverksamhet rullar sommaren på med cuper och förberedelser inför hösten. Förutom det hockeymässiga har vårt klassiska Ungdomscafé fått en rejäl upprustning inför hösten och kan med stolthet välkomna ungdomar, föräldrar och alla vi andra till en god fika!

Våra representationslag i SHL och SDHL är i full färd med att förbereda sig inför den kommande säsongen.

SHL-laget tar ett omtag efter två lite tuffare år, med en ny sportslig ledning och inriktning på lagbygget. Ambitionen från Niklas Persson är att bygga ett yngre lag med stor utvecklingspotential och med en tonvikt på svenska spelare. Bert Robertsson kommer in som ny huvudtränare och har redan satt sin prägel på laget genom en väldigt engagerad närvaro under fysträningarna. På spelarsidan har flera spännande spelare rekryterats, där hemvändande Henrik Törnqvist och nye backen Jonas Holös sticker ut.

SDHL-laget jagar revansch efter vårens finalförlust mot Luleå. Fysträningarna har blivit än bättre och det är en väldigt driven grupp som är på plats i Linköping och tränar. Huvudtränare Madeleine Östling fortsätter och hoppas givetvis på tredje gången gillt, efter två raka säsonger med SM-silver. Bland nyförvärven sticker systrarna Zoe och Tori Hickel ut, en syskonduo som bland annat har två VM-guld och ett SM-guld på meritlistan.

Med detta sagt vill vi inom Linköping Hockey Club önska dig och dina medarbetare en riktigt skön sommar och glöm aldrig bort att Tillsammans är vi Starka!

Alla vi inom Linköping Hockey Club!