Kenna vill se samma attityd i returmötet
Publicerad: 2017-10-25
Inför Match
I den första matchen av två mot Rögle var Ken Andre Olimb en av de stora matchvinnarna med två mål framåt. Nu blickar han fram mot torsdagens möte i Saab Arena. – Det kommer bli en tajt match, säger han efter onsdagens träning.

Kedjan med Ken Andre, brorsan Mathis och Daniel Olsson-Trkulja tillhörde en av Linköpings främsta under hela matchen. Trion skapade flera bra chanser och fick utdelning på det hårda jobbet.

– Det är skönt att göra mål. Jag fick två riktigt fina passningar av Mathis och jag tycker att hela kedjan gjorde en bra match. ”Trucken” och Mathis är två väldigt bra spelare och om vi fortsätter att skapa chanser så kommer det att bli fler mål, säger Ken Andre.

Hans två mål var hans tredje respektive fjärde mål den här SHL-säsongen. De två målen igår var en boost för norrmannens självförtroende.

– Ja, det är klart det var det. Man fick mycket mer självförtroende när pucken går i nät än när man missar sina lägen.

Inför morgondagens match vill han se att Linköping fortsätter på den inslagna vägen.

– Vi har pratat om att göra mycket av samma saker som igår men också att fixa till vissa saker. Vi släppte till några stora chanser som Rögle kunde ha gjort mål och då hade det varit en helt annan match. Vi måste rätta till lite men ha samma attityd som igår.

Informatör Gustaf Pettersson
Huvudpartners