• Huvudsponsorer

Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar

Nermark förlänger - och lånas ut

14 november 2011 18:35

LHC har förlängt kontraktet med den 18-årige forwarden Joachim Nermark till 2014. Men nu väntar en utlåning till Borås för att få speltid inför den stundande JVM-turneringen.


Sunnefostrade Nermark kom till LHC 2010 och har noterats för en passningspoäng på 27 elitseriematcher. Nu är det klart att det blir ytterligare två säsonger i LHC-dressen.

- Det känns riktigt bra. Jag tycker det har känts bra i föreningen hela tiden med hockeyn och jag trivs i stan så det känns bara positivt, säger Nermark som är nöjd att veta var han kommer att spendera sina två kommande säsonger.

Samtidigt väntar en utlåning till allsvenska Borås där han ska få speltid inför JVM. Låneperioden sträcker sig fram till och med JVM. Därefter görs en ny bedömning om det blir fortsatt spel i Borås eller om han kallas tillbaka till LHC.

Även målvakten Christian Engstrand lånas ut till Allsvenskan. Han ska spela med Almtuna den kommande veckan med matcher ikväll, på onsdag och eventuellt på fredag. Till matchen mot Timrå är han dock tillbaka i laget.