• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Nermark förlänger - och lånas ut

14 november 2011 18:35

LHC har förlängt kontraktet med den 18-årige forwarden Joachim Nermark till 2014. Men nu väntar en utlåning till Borås för att få speltid inför den stundande JVM-turneringen.


Sunnefostrade Nermark kom till LHC 2010 och har noterats för en passningspoäng på 27 elitseriematcher. Nu är det klart att det blir ytterligare två säsonger i LHC-dressen.

- Det känns riktigt bra. Jag tycker det har känts bra i föreningen hela tiden med hockeyn och jag trivs i stan så det känns bara positivt, säger Nermark som är nöjd att veta var han kommer att spendera sina två kommande säsonger.

Samtidigt väntar en utlåning till allsvenska Borås där han ska få speltid inför JVM. Låneperioden sträcker sig fram till och med JVM. Därefter görs en ny bedömning om det blir fortsatt spel i Borås eller om han kallas tillbaka till LHC.

Även målvakten Christian Engstrand lånas ut till Allsvenskan. Han ska spela med Almtuna den kommande veckan med matcher ikväll, på onsdag och eventuellt på fredag. Till matchen mot Timrå är han dock tillbaka i laget.