• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Fredag Fre 5 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Söndag Sön 7 April Apr
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep

Nermark förlänger - och lånas ut

14 november 2011 18:35

LHC har förlängt kontraktet med den 18-årige forwarden Joachim Nermark till 2014. Men nu väntar en utlåning till Borås för att få speltid inför den stundande JVM-turneringen.


Sunnefostrade Nermark kom till LHC 2010 och har noterats för en passningspoäng på 27 elitseriematcher. Nu är det klart att det blir ytterligare två säsonger i LHC-dressen.

- Det känns riktigt bra. Jag tycker det har känts bra i föreningen hela tiden med hockeyn och jag trivs i stan så det känns bara positivt, säger Nermark som är nöjd att veta var han kommer att spendera sina två kommande säsonger.

Samtidigt väntar en utlåning till allsvenska Borås där han ska få speltid inför JVM. Låneperioden sträcker sig fram till och med JVM. Därefter görs en ny bedömning om det blir fortsatt spel i Borås eller om han kallas tillbaka till LHC.

Även målvakten Christian Engstrand lånas ut till Allsvenskan. Han ska spela med Almtuna den kommande veckan med matcher ikväll, på onsdag och eventuellt på fredag. Till matchen mot Timrå är han dock tillbaka i laget.