• Huvudsponsorer

Poängstark forward till Cluben!

3 april 2020 14:00
Pressmeddelande

LHC:s SDHL-lag värvar in ytterligare en spelare från Princeton University. 22-åriga, amerikanska, forwarden Carly Bullock har skrivit på ett tvåårskontrakt med Cluben.


Det är en offensivt stark spelare som har skrivit på för LHC. Under sina fyra år på college har Carly producerat 159 poäng på 131 matcher, vilket ger ett högre poängsnitt än vad många av dagens toppspelare i SDHL producerade under sin tid på college.

– Den offensiva delen av mitt spel har alltid var den bästa, men under mina fyra år på Princeton har jag fokuserat på att förbättra mitt defensiva spel. Under den senaste säsongen spelade jag boxplay och fortsatte jobba på saker som gör mig till en bättre tvåvägsspelare. Jag vill ta med båda delarna av mitt spel till Linköping och fortsätta utvecklas och lära mig, säger Carly.

Hon gör flytten till Linköping tillsammans med sin bästa vän Stephanie Neatby, som igår presenterades som nyförvärv för Cluben.

– Jag och Stephanie ville göra den här resan tillsammans så när en organisation som Linköping ville ha oss båda två var det ett enkelt val.

Att komma till Europa och spela hockey har varit en dröm för Carly under ett par års tid.

– Jag är väldigt exalterad över att få chansen att leva i Sverige och spela för Linköping. Efter att ha sett min bror få chansen att spela hockey i Frankrike så har det varit en dröm för mig att spela i Europa. Linköping verkar som ett väldigt bra ställe att leva på och jag ser fram emot att spela hockey där.

Hon är en tävlingsriktad och hårt arbetande person som samtidigt ser till att ha kul under tiden. När hon lämnar ishallen beskriver hon sig själv som en passionerad person som inte tar sig själv på för stort allvar.

– När jag har lediga dagar så spenderar jag tid med min familj och mina vänner och hittar på olika äventyr.