Torsdag Tor 25 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Idag 23 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt

Förlust i Luleå

2 december 2017 18:46
Efter Match

Linköping förlorade på lördagen mot Luleå med 3-2, detta efter att LHC varit i ledningen med 2-0 efter första perioden.


Linköping öppnade väldigt bra i den första perioden. Gästerna satte hemmalaget Luleå under press och skapade där igenom ett antal målchanser. Första målet lät inte vänta på sig och det var ett mål som sa en del om första perioden.

Niklas ”Pajen” Persson fick tag på pucken intill sargen och spelade därefter in till en fristående Jimmy Andersson som stänkte in ledningsmålet.

Linköping fortsatte att spela bra därefter och låg hela tiden på mot Luleå. Gästerna utökade också sin ledning i matchen genom Nick Sörensen.

I den andra perioden kom Luleå ut hårdare och bättre. Spelet böljade lite mer men under de första minuterna var det ändå LHC som satt i förarsätet.

LHC hade också ett par riktigt bra lägen för att utöka ledningen till 3-0, men blev nekade mål av Luleås målvakt Joel Lassinantti. Istället var det Luleå som vände spelet och skickade in reduceringen till 2-1 genom Einar Emanuelsson.

En och en halv minut senare ringde det igen bakom Jonas Gustavsson i LHC:s målbur när Daniel Sondell fick in pucken efter en tilltrasslad situation framför mål.

Ytterligare tre minuter fullbordade Luleå sin vändning genom Niklas Olausson, ett mål som kom till efter en spelvändning.

I den tredje perioden var det jakt på kvittering som gällde. LHC skickade skott efter skott mot Luleåburen, men pucken studsade inte gästernas väg.

I slutet fick LHC en bra möjlighet att kvittera i och med ett fyra minuter långt powerplay. Men Luleå höll ifrån och LHC lämnade isen med noll poäng.