COVID-19

Vi står inför en oviss framtid, men tillsammans ska vi ta oss igenom den!

Nedan kommer lite text som är anpassat efter Saab Arena!

För att inte missa viktiga uppdateringar kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få notiser om senaste nytt om läget. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Vad vet vi idag?

I dagsläget vet vi det som kommunicerats offentligt, dvs att vi får ta in 8 personer i arenarummet och som tidigare använda våra restauranger för ätande besökare.

(En hockeymatch i Saab Arena räknas som offentlig tillställning)

Nuvarande förordning som gäller fram till den 24:e januari 2021:

Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar får max 8 personer, exklusive arbetande personal, vistas i arenan. Ett sällskap får maximalt innehålla 4 personer.

1 meters avstånd skall hållas.

Restauranger och loger räknas inte i arenarummet, vilket innebär att Saab Arena har restauranger och loger som kan användas med hänsyn tagen till de regler som gäller med 1 meters avstånd mellan sällskapen. I logehagarna är utvalda platser blockerad för att säkerställa avstånd mellan sällskapen, vänligen respektera detta.

Offentliga tillställningar

Ingen stående publik, endast sittande platser godkänns.

Kritiska delar i tillställningen är in- och ut passagen. Här har vi gjort en ny skiss som varje besökare får bekanta sig med för att hitta rätt entré. Det är viktigt att notera att samma entré skall användas när ni lämnar arenan.

Vid serveringspunkter (kiosker, barer) kommer det finnas köband som tydligt visar hur kön är organiserad, dessutom kommer arenavärdar finns på plats för att säkerställa att avståndet hålls mellan besökarna.

Stationer för handsprit finns utspridda över hela arenan, använd dem redan vid entrén men även när ni exempelvis handlar i kiosker, barer eller dylikt.

Frågor

Du är alltid välkommen att kontakta LHC gällande våra arrangemang, maila gärna på [email protected] så försöker vi svara så fort som möjligt.

Linköping den 8:e januari
Linköping Hockey Club