Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Fredag Fre 8 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Måndag Mån 11 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Idag 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Linköping
LHC

Olimb hjälte när Linköping segrade

30 januari 2018 21:15
#KHKLHC

Linköping styrde spelet i stora delar av matchen och vann skottstatistiken klart. Målmässigt var det dock desto jämnare i matchen som slutade 2-3 efter att ken Andre Olimb avgjort.


Publiken hann knappt bänka sig innan 1-0 rasslade i nätet för hemmalaget. Joel Kellman spelade fram Carl Persson som från nära håll kunde stöta in pucken bakom Jacob Johansson.

Det målet väckte dock Linköping som tog över spelet mer och mer, och i boxplay skulle kvitteringen till 1-1 komma. Jacob Lilja snodde pucken och på egen hand fintade han snyggt sig fram innan han stod för ett klassavslut.

Linköping tog sedan tag i spelet i den andra perioden. Gästerna hade långa anfall och kom också till fler avslut medans Karlskrona fick ägna sig åt spelvändningar. 1-2 skulle också komma i målprotokollet. Ken Andre Olimb stod för ett fint förarbete och lämnade äver pucken till Alen Bibic som kunde snärta in 1-2 med en handledare.

Återvändaren blev matchvinnare

Linköping styrde spelet även i den tredje perioden och såg ut att ha matchen i sin hand då Karlskrona inte skapade mycket framåt. Men i en blixtrande kontring satt 2-2 i nät genom Konstantin Komarek som snärtade in pucken i krysset.

Linköping kom dock att dra det längsta strået och det var återkommande Ken Andre Olimb som blev matchvinnare. Fri framför mål petade han in 2-3 mellan benen på Johannes Jönsson och efter det målet orkade inte Karlskrona komma igen ännu en gång.