• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Torsdag Tor 5 November Nov
Söndag Sön 8 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Hemma
Linköping
LHC
Borta
HV71
HV71

Wakefield tillbaka i rivalmötet

30 september 2020 13:39
Intervju

Ikväll spelas säsongens första rivalmöte mot HV71. Då är forwarden Jennifer Wakefield tillbaka i spel, ett välkommet tillskott till Thomas Pettersens lagbygge.


– Det betyder mycket för oss. Hon ställer krav på spelargruppen, på oss tränarna och sig själv. Vi kommer att få en push av det, just för att hon ställer krav och det är också därför vi har tagit hit henne, säger Thomas.

Inför matchen mot Göteborg vill Thomas se att hans lag hittade tillbaka det offensiva spelet. Den insatsen lämnade emellertid en hel del att önska och Thomas var inte nöjd med prestationen.

– Jag var väldigt besviken på att laget gick ut och uppträdde som man gjorde mot Göteborg. Jag gjorde klart för spelargruppen att jag var besviken och jag hoppas att alla är redo att ta revansch, både tränarteam och lag.

När det nu vankas rivalmöte mot HV71 så ser Thomas fram emot en matchbild med två jämna lag och en ny möjlighet för LHC att hitta tillbaka till det offensiva spelet.

– Det är en bra match för oss att komma upp igen. Det blir en tuff match med en lite annan matchbild än senast och det passar oss. Vi har haft en liten negativ trend i vårt offensiva spel, så ikväll är en bra match att ta tag i det igen, säger Thomas.

Vad blir viktigt i spelet?
– Vi måste få tillbaka vår forecheck så att vi kan vinna puckarna högt upp i banan. Sen måste vi se till att ge vår puckförare understöd och att alla vill ha pucken. Det ska vara lätt att ha pucken i vårat lag.