Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Linköping
LHC

Uddamålsförlust mot Örebro

12 oktober 2021 22:42
Nyhet

Det grinar emot för Linköpings SHL-lag. På tisdagskvällen blev det ånyo förlust med uddamålet, denna gång mot Örebro. Matchen slutade 3-2 till hemmalaget.


– Jag tycker att det är en ganska jämn hockeymatch. Jag är nöjd med den första halva av matchen, sen tycker jag att vi tappar konceptet litegrann när vi hamnar i underläge. Vi börjar spela lite stressat och passningsspelet blir sämre, sa Klas på presskonferensen efter matchen.

Linköping hade ett tufft utgångsläge med ett tvåmålsunderläge efter två perioder. Ett snabbt reduceringsmål i tredje gav hopp, men det var också det enda målet som LHC stod för i avslutningsperioden.

– Vi fick det här reduceringsmålet och något att gå på, men jag tycker att kvalitén i spelet med puck är lite för låg. Vi testar inte Örebro fullt ut. Vi har lägen och gör en push. Det är inget fel på ambitionsnivån, men just den där kvalitén i spelet med puck lämnar lite att önska i andra halvan av matchen.

Forwardsnyförvärvet Robert Lantosi gjorde debut i LHC-tröjan och huvudtränare Östman gillade vad han såg från tillskottet.

– Han såg pigg ut och började väldigt bra. Han kom in och bidrog med det vi har hoppats på, kreativitet, fart och bryter mönster litegrann. Han hjälper Ehn och Gibbons i att skapa lite mer målchanser. En bra debut, avslutade Klas.