Söndag Sön 21 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Fredag Fre 26 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Idag 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Tisdag Tis 7 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Linköping
LHC

Östman: "Det viktigaste blir att vi följer vår gameplan"

21 oktober 2021 11:36
Nyhet

LHC:s SHL-lag gör sig redo för en ny utmaning. I kväll väntar säsongens första möte med nykomlingen Timrå IK.


– Det känns bra. Vi åkte upp till Sundsvall igår och har på förmiddagen genomfört en matchvärmning i arenan. Nu väntar några timmars vila innan det är dags att börja ladda upp inför kvällens match, säger Klas Östman.

Vad tänker du om Timrå som motståndare? – Det är första gången vi möter Timrå för säsongen, så det ska bli intressant att mäta krafterna med dem. Vi har sett deras senaste matcher på video så vi har en uppfattning om vad de kommer att komma med ikväll. Som vanligt har vi vårt fokus på de sakerna i spelet som vi vill göra för att kunna vara framgångsrika.

Vad har ni pratat om inför matchen?
– Vi har pratat om en del saker i vårt spel fem mot fem, som vi kan göra bättre och som ska ge oss möjligheten att spela lite mer offensivt. Sen har vi pratat om specialteams där vi har haft problem på slutet och där många matcher avgörs. Vi har lite tankar och idéer. Men det viktigaste blir att vi följer vår gameplan, att vi jobbar tillsammans som ett lag över 60 minuter och att vi sätter nivån för arbetsinsats och intensitet i den här matchen.

Hur är läget i laget?
– Det blev ett sent återbud på Arvid Costmar igår, så han är inte tillgänglig för spel. I övrigt så har vi samma manskap som senast och hur vi formerar oss släpper vi under kvällen.