Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 30 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Onsdag Ons 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Brynäs
BIF

LHC gör sig redo för att kliva ut inför en välfylld arena

22 oktober 2021 16:20
Nyhet

Strax runt klockan tre på fredagseftermiddagen rullade LHC-bussen in efter den tre dagar långa roadtripen.


– Skönt att komma hem efter några dagars resande. Vi tränade i morse i Gävle och fick köra ur kroppen, så att vi ska kunna vara fräscha vi kan vara till matchen i morgon. Vi ser fram emot morgondagen, säger Klas Östman.

Linköping fick med sig två poäng ifrån roadtripen genom straffvinst mot Timrå, efter en match som handlade mer om att kämpa till sig ett resultat.

– Det var inget skönspel under de första 40 minuterna. Sen tycker jag att vi gör en bra tredjeperiod och har full kontroll på det fram tills deras reducering. Jag tycker att det är starkt att vi lyckas ta oss upp från ett tufft läge mentalt och fixa två poäng.

I morgon väntar match på hemmaplan mot Brynäs.

– Attityd, arbetsinsats och lagmoral. Det är det absolut viktigaste i matchen i morgon. Spelet jobbar vi på hela tiden, men har vi de tre punkterna med oss så kommer vi ge oss själva chansen att spela bra.

På fredagen passerades 7000 sålda biljetter och det finns en viss chans för att det blir fullsatt i Saab Arena i morgon.

– Riktigt kul att det kommer så mycket folk. Vi ska göra vårt allra yttersta för att göra så att våra supportrar får fira under eftermiddagen och kvällen.