Lördag Lör 8 Januari Jan
Söndag Sön 9 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Idag 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Måndag Mån 24 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Leksand
LIF

Östman: ”Gäller att vi fortsätter jobba utifrån det vi har kommit överens om”

24 november 2021 14:33
Nyhet

Linköping inleder matchveckan i SHL med ett av de tuffast möjliga motstånden. Tabellfyran Leksand, som så sent som igår vann med 8-1 i CHL, kommer till Saab Arena.


– Vi möter ett av Sveriges bästa lag som säkerligen är stärkta av sin seger i CHL igår. Vi förväntar oss att de ska komma hit och köra full fart från start, så det blir viktigt för oss att matcha farten men också att vara smarta. Vi ska följa vårt system och vår plan för att ge oss själva förutsättningar för en bra match, säger Klas Östman.

Vad vill du se spelmässigt från LHC i morgon?
– Det är mycket av det som vi har sett på senare tid. Att vi vågar hålla i pucken och ibland ta hem den, för att på så sätt kunna kontrollera tempot i matchen. Sen vill jag se att vi fortsätter spela uppoffrande för varandra.

Hur känns gruppen efter fyra raka segrar?
– Gruppen känns bra och det är klart att fyra segrar gör sitt till självförtroendet. Vi har ganska många spelare som har varit med den här nivån över en längre tid som vet att det snabbt kan vända och jag upplever att den ödmjukheten finns i vårt omklädningsrum. Det gäller att vi fortsätter att jobba utifrån det vi har kommit överens om.

Hur är läget i laget inför matchen?
– Craig Schira har fått grönt ljus från det medicinska teamet och är uttagningsbar till matchen i morgon. Mattias Bäckman är krasslig, så vi får se hur status är på honom i morgon.