Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Fredag Fre 2 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Söndag Sön 4 December Dec
Måndag Mån 5 December Dec
Onsdag Ons 7 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Fredag Fre 6 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Söndag Sön 8 Januari Jan

Pressinformation

Ansökan till ackreditering sker via mejl eller telefon. Deadline för ackreditering är klockan 12:00 matchdag vardagar respektive 09:00 matchdag helger. Har ackrediteringen inte inkommit före utsatt tid kan du/ni inte räkna med att få den service och info som både vi och ni önskar.

Ackreditering ansöker du om till Gustaf Douhán på [email protected] eller via telefon 0708-14 46 62.

Vi rekommenderar samtliga journalister/fotografer att läsa vår mediamanual nedan.

Mediamanual säsongen 2020/2021

Information
I Saab Arena kan vi erbjuda en god komfort och antal pressplatser som normalt räcker till alla. För att det ska fungera för er bästa komfort önskar vi att alla journalister, fotografer, radioreportrar och TV-team ackrediterar sig inför matcherna. 

Teknik i Saab Arena
SHL:s trådlösa nätverk finns tillgängligt vid pressplatserna.

Presskonferens
Denna äger rum i anslutning till Linköpings omklädningsrum tio minuter efter matchens slut. En tränare från respektive lag deltar och svarar på frågor från media. Därefter öppnas omklädningsrummen.

TV-intervjuer
Samtliga filmintervjuer innan, under samt efter match med LHC-spelare bokas genom Gustaf Douhán och måste ske mot SHL-pressvägg.

Entré
Samtliga ackrediterade och med giltig presslegitimation går in i Saab Arena genom att visa upp legitimationen vid pressentrén. Pressentrén är belägen vid VIP-entrén, mellan Stångebro Ishall och Saab Arena, i anslutning till Stångebro Ishalls parkering. Om Du ej ackrediterat Dig kan Du bli nekad tillträde. Det hjälper inte att skicka ilskna mejl i efterhand, skicka ett vänligt före istället!

Pressläktare
LHC:s presservice finner du i arenans pressläktare uppe på plan 4. På grund av Covid-19 kommer ingen servering att ske på pressläktaren. 

Parkering
Skrivande press samt fotografer parkerar med fördel vid Stångebro Ishall, för enkel in- och utpassering ur arenan. Parkeringen är avgiftsbelagd och betalas enklast via appen LinPark eller i parkeringsautomaten som är placerad vid Stångebro Ishall.  
Bussar/trailers som används av TV-produktionsbolag parkerar i "Säkerhetzonen" Tillstånd och anvisning för fordon ges av Lars Hydén (011-500 10 33).

Hitta Hit
Välj i menyn till vänster så ser Du en bra vägbeskrivning till Saab Arena.

Övrigt
Vi önskar att du som medierepresentant ska ha en trevlig vistelse i Saab Arena. Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig. Vi kan inte göra allt, men vi gör allt vi kan för att just du ska kunna utföra ditt arbete efter bästa förmåga. 

Varmt välkommen till oss i Linköping. 

Gustaf Douhán
[email protected]
0708-14 46 62