• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Augusti Aug
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Idag 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 4 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Fredag Fre 7 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep

Pressinformation

Ansökan till ackreditering sker via mejl eller telefon. Deadline för ackreditering är klockan 12:00 matchdag vardagar respektive 09:00 matchdag helger. Har ackrediteringen inte inkommit före utsatt tid kan du/ni inte räkna med att få den service och info som både vi och ni önskar.

Ackreditering ansöker du om till Peter Karlsson på [email protected] eller via telefon 013-37 12 37.

Vi rekommenderar samtliga journalister/fotografer att läsa vår mediamanual nedan.

Mediamanual säsongen 2016/2017

Information
I Saab Arena kan vi erbjuda en god komfort och antal pressplatser som normalt räcker till alla. För att det ska fungera för Er bästa komfort önskar vi att alla journalister, fotografer, radioreportrar och TV-team ackrediterar sig inför matcherna. Om detta missköts kommer vi att neka tillträde. Vem vill vara en objuden gäst?

Vi utfärdar ackrediteringar på säsongsbasis respektive per match. Söker ni på säsongsbasis måste ni e-posta ett digitalt foto till nedanstående adress tillsammans med presslegitimation. Vi vill att ni som vill ha en skrivpulpet meddelar oss det så att vi kan boka en plats för er.

Teknik i Saab Arena
SHL:s trådlösa nätverk finns tillgängligt vid pressplatserna.

Presskonferens
Dessa äger rum i anslutning till Linköpings omklädningsrum tio minuter efter matchens slut. En tränare från respektive lag deltar och svarar på frågor från media. Därefter öppnas omklädningsrummen.

TV-intervjuer
Samtliga filmintervjuer innan, under samt efter match med LHC-spelare bokas genom Peter Karlsson och måste ske mot SHL-pressvägg.

Entré
Samtliga ackrediterade och med giltig presslegitimation går in i Saab Arena genom att visa upp legitimationen vid pressentrén. Med pressentré avses den inglasade utbyggnaden i mitten på framsidan av Saab Arena. Om Du ej ackrediterat Dig kan Du bli nekad tillträde. Det hjälper inte att skicka ilskna mejl i efterhand, skicka ett vänligt före istället!

Pressläktare
LHC:s presservice finner du i arenans pressläktare uppe på plan 4. Lättare förtäring finns att tillgå. Den som vill äta varm mat före eller efter match kan förbeställa den via restaurangen i Saab Arena: 013-37 12 00

Parkering
All press ska parkera vid bussparkeringen uppe vid Stångebrohallen. Där kommer du att få ett parkeringstillstånd av parkeringsvakten som finns på plats två timmar innan match och fram till nedsläpp. Undantag för bussar/trailers som används av TV-produktionsbolag vid direktsända matcher. Tillstånd och anvisning för fordon ges av Lars Hydén (011-500 10 33).

Hitta Hit
Välj i menyn till vänster så ser Du en bra vägbeskrivning till Saab Arena.

Övrigt
Inget problem är för stort för oss på LHC:s Presservice, bara vi får chansen att börja i god tid. Hör av er om det är något ni tror att vi kan lösa åt er. Vi på LHC:s Presservice hälsar er hjärtligt välkomna till Saab Arena.

Peter Karlsson (a.k.a Biffen)
[email protected]
013-37 12 37