• Huvudsponsorer

Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan

Pressinformation

Ansökan till ackreditering sker via mejl eller telefon. Deadline för ackreditering är klockan 12:00 matchdag vardagar respektive 09:00 matchdag helger. Har ackrediteringen inte inkommit före utsatt tid kan du/ni inte räkna med att få den service och info som både vi och ni önskar.

Ackreditering ansöker du om till Peter Karlsson på [email protected] eller via telefon 013-37 12 37.

Vi rekommenderar samtliga journalister/fotografer att läsa vår mediamanual nedan.

Mediamanual säsongen 2016/2017

Information
I Saab Arena kan vi erbjuda en god komfort och antal pressplatser som normalt räcker till alla. För att det ska fungera för Er bästa komfort önskar vi att alla journalister, fotografer, radioreportrar och TV-team ackrediterar sig inför matcherna. Om detta missköts kommer vi att neka tillträde. Vem vill vara en objuden gäst?

Vi utfärdar ackrediteringar på säsongsbasis respektive per match. Söker ni på säsongsbasis måste ni e-posta ett digitalt foto till nedanstående adress tillsammans med presslegitimation. Vi vill att ni som vill ha en skrivpulpet meddelar oss det så att vi kan boka en plats för er.

Teknik i Saab Arena
SHL:s trådlösa nätverk finns tillgängligt vid pressplatserna.

Presskonferens
Dessa äger rum i anslutning till Linköpings omklädningsrum tio minuter efter matchens slut. En tränare från respektive lag deltar och svarar på frågor från media. Därefter öppnas omklädningsrummen.

TV-intervjuer
Samtliga filmintervjuer innan, under samt efter match med LHC-spelare bokas genom Peter Karlsson och måste ske mot SHL-pressvägg.

Entré
Samtliga ackrediterade och med giltig presslegitimation går in i Saab Arena genom att visa upp legitimationen vid pressentrén. Med pressentré avses den inglasade utbyggnaden i mitten på framsidan av Saab Arena. Om Du ej ackrediterat Dig kan Du bli nekad tillträde. Det hjälper inte att skicka ilskna mejl i efterhand, skicka ett vänligt före istället!

Pressläktare
LHC:s presservice finner du i arenans pressläktare uppe på plan 4. Lättare förtäring finns att tillgå. Den som vill äta varm mat före eller efter match kan förbeställa den via restaurangen i Saab Arena: 013-37 12 00

Parkering
All press ska parkera vid bussparkeringen uppe vid Stångebrohallen. Där kommer du att få ett parkeringstillstånd av parkeringsvakten som finns på plats två timmar innan match och fram till nedsläpp. Undantag för bussar/trailers som används av TV-produktionsbolag vid direktsända matcher. Tillstånd och anvisning för fordon ges av Lars Hydén (011-500 10 33).

Hitta Hit
Välj i menyn till vänster så ser Du en bra vägbeskrivning till Saab Arena.

Övrigt
Inget problem är för stort för oss på LHC:s Presservice, bara vi får chansen att börja i god tid. Hör av er om det är något ni tror att vi kan lösa åt er. Vi på LHC:s Presservice hälsar er hjärtligt välkomna till Saab Arena.

Peter Karlsson (a.k.a Biffen)
[email protected]
013-37 12 37